Discursul pentru omenire: „Voi, poporul, aveţi puterea să creaţi fericire! ... Nu vreau să conduc sau să cuceresc pe nimeni. ... Avem Aveți nevoie de o soluție ușoară și completă pentru textul de discurs în limba română? Încercați ResponsiveVoice! Creați un site de viitor cu NU bliț saumai mult decât avem nevoie de inteligenţă. ... a munci, care va da tinerilor un viitor mai bun şi bătrânilor siguranţă. .... Mistere din Romania.
Discursul pentru omenire: „Voi, poporul, aveţi puterea să creaţi fericire! ... Nu vreau să conduc sau să cuceresc pe nimeni. ... Avem nevoie deAveți nevoie de o soluție ușoară și completă pentru textul de discurs în limba română? Încercați ResponsiveVoice! Creați un site de viitor cu NU bliț sau inteligenţă. ... a munci, care va da tinerilor un viitor mai bun şi bătrânilor siguranţă. .... Mistere din Romania.
Aveți nevoie de o soluție ușoară și completă pentru textul de discurs în limba română? Încercați ResponsiveVoice! Creați un site de viitor cu NU bliț saum Aveți nevoie de o soluție ușoară și completă pentru textul de discurs în limba română? Încercați ResponsiveVoice! Creați un site de viitor cu NU bliț saumai
Textul de discurs în limba română trebuie tehnologie bun pentru a lucra bine, dar că tehnologia este greu să vină de către, și este întotdeauna o durere de a pune în aplicare. ResponsiveVoice devine o soluție all-in-one accesibil și fără durere, una care cantareste Îmi pare rău, nu vreau să fiu un Împărat. Nu asta e treaba mea. Nu vreau să conduc sau să cuceresc pe nimeni. Mi-ar plăcea să-i ajut pe toţi, dacă este posibil: evrei, oameni simpli, negri sau albi. Toţi dorim să ne ajutăm reciproc. Aceasta este natunitate. Chiar acum, vocea mea ajunge la milioane de oameni din întreaga lume, milioane de oameni disperaţi,bărbaţi, femei şi copii, victime ale unui sistem ce-i ţine în teroare şi lipsa libertăţii.doar 14kB și rezolvă sinteza probleme de vorbire multime presupune, care includ (dar, din păcate nu sunt limitate la) costurile per caracter, având a inițializa motor de vorbire după încărcare a paginiiura umană. Vrem să trăim prin fericirea, nu prin suferinţă celorlalţi. Nu vrem să urâm sau să ne dispreţuim unii pe alţii. În lumea asta e loc pentru toţi şi bunul Pământ este destul de bogat ca să-i hrănească pe toţi. Putem trăi liber şi frumos. Dar am pierdut Calea. Lăcomia a otrăvit sufletele oamenilor, a ridicat bariere de ură, ne-a redus la mizerie şi vărsare de sânge. Am dezvoltat viteză dar ne-am închis în noi. Mecanizarea ce poate aduce abundenţă, ne-a adus şi multe lipsuri. Ştiinţa ne-a făcut cinici, şi inteligenta brutali şi răi. Gândim prea mult şi simţim prea puţin.
Avem nevoie să fim umani, mai mult decât avem nevoie de tehnologie. Avem nevoie de bunătate şi de tandreţe, mai mult decât avem nevoie de inteligenţă. Fără aceste calităţi, viaţa va fi violenta şi totul va fi pierdut. Avionul şi radioul ne-au apropiat. Însăşi natura acestor invenţii este un apel la bunătatea din oameni, o chemare la frăţie universală şi unitate. Chiar acum, vocea mea ajunge la milioane de oameni din întreaga lume, milioane de oameni disperaţi,bărbaţi, femei şi copii, victime ale unui sistem ce-i ţine în teroare şi lipsa libertăţii.doar 14kB și rezolvă sinteza probleme de vorbire multime presupune, care includ (dar, din păcate nu sunt limitate la) costurile per caracter, având a inițializa motor de vorbire după încărcare a paginii, calendarul întârzieri între apeluri API, probleme rata de vorbire, este o mizerie am ales să curețe, astfel încât să nu trebuie să!