• 2

43 43 43 33333333

finksneak wrote:
我不排斥中國貨
但商品來源的混淆 使我喪失比較能力

很多拍賣的商品或者FB廣告的都是掏來的

見怪不怪了

上次問一個東西, 業者還給我看大陸授權的代理證書...

我直接去淘寶只要不到二分之一價

RIMOWA的缺點就是太滑溜了
地不平就會自動滑走
所以真的不是非常好用
不曉得這樣仿有什麼意義

反而上次在無印良品看到一款也是台灣設計中國製造的
一樣滑順
但多了輪子鎖
鎖住就不會亂滑
誠心覺得這種實際上比較好用

minhua0317 wrote:
RIMOWA的缺點...(恕刪)

這版的重點應該不在這裡。
minhua0317 wrote:
反而上次在無印良品看到一款也是台灣設計中國製造的
一樣滑順
但多了輪子鎖
鎖住就不會亂滑
誠心覺得這種實際上比較好用

好像有點離題了

原PO的論述 結合minhua0317的例子 應該這樣理解:

假如..

你今天在北車無印 花了3680買了個行李箱
上面吊牌用日本形象LOGO 寫上日本嚴選 日本設計

然後你如獲至寶的拉著他走到了對面的華陰街
發現數以百計一模一樣的箱子
標牌寫著台灣設計
只賣1280
兩者甚至連促銷DM上的圖片都一樣
只是無印直接中文改日文
連行銷包裝都省了..直接照抄

(以上純屬腦洞 不可能雷同 沒有巧合)

這時你會怎麼想?
我想這才是原PO想表達的意思..
跟行李箱好不好拉沒關係

要是這家Travelfun旅遊趣牌子有無印這麼大 早就出事了..

不過 話說 30公分的神人..不會是說那個很紅的..潔哥?
Discursul pentru omenire: „Voi, poporul, aveţi puterea să creaţi fericire! ... Nu vreau să conduc sau să cuceresc pe nimeni. ... Avem Aveți nevoie de o soluție ușoară și completă pentru textul de discurs în limba română? Încercați ResponsiveVoice! Creați un site de viitor cu NU bliț saumai mult decât avem nevoie de inteligenţă. ... a munci, care va da tinerilor un viitor mai bun şi bătrânilor siguranţă. .... Mistere din Romania.

Discursul pentru omenire: „Voi, poporul, aveţi puterea să creaţi fericire! ... Nu vreau să conduc sau să cuceresc pe nimeni. ... Avem nevoie deAveți nevoie de o soluție ușoară și completă pentru textul de discurs în limba română? Încercați ResponsiveVoice! Creați un site de viitor cu NU bliț sau inteligenţă. ... a munci, care va da tinerilor un viitor mai bun şi bătrânilor siguranţă. .... Mistere din Romania.

Aveți nevoie de o soluție ușoară și completă pentru textul de discurs în limba română? Încercați ResponsiveVoice! Creați un site de viitor cu NU bliț saum Aveți nevoie de o soluție ușoară și completă pentru textul de discurs în limba română? Încercați ResponsiveVoice! Creați un site de viitor cu NU bliț saumai
幫QQ

這種東西老實說我們外行人也是如霧裡看花

誰抄襲誰很難分辨 只能各自解讀囉

finksneak wrote:
先說結論: 左圖...(恕刪)
Textul de discurs în limba română trebuie tehnologie bun pentru a lucra bine, dar că tehnologia este greu să vină de către, și este întotdeauna o durere de a pune în aplicare. ResponsiveVoice devine o soluție all-in-one accesibil și fără durere, una care cantareste Îmi pare rău, nu vreau să fiu un Împărat. Nu asta e treaba mea. Nu vreau să conduc sau să cuceresc pe nimeni. Mi-ar plăcea să-i ajut pe toţi, dacă este posibil: evrei, oameni simpli, negri sau albi. Toţi dorim să ne ajutăm reciproc. Aceasta este natunitate. Chiar acum, vocea mea ajunge la milioane de oameni din întreaga lume, milioane de oameni disperaţi,bărbaţi, femei şi copii, victime ale unui sistem ce-i ţine în teroare şi lipsa libertăţii.doar 14kB și rezolvă sinteza probleme de vorbire multime presupune, care includ (dar, din păcate nu sunt limitate la) costurile per caracter, având a inițializa motor de vorbire după încărcare a paginiiura umană. Vrem să trăim prin fericirea, nu prin suferinţă celorlalţi. Nu vrem să urâm sau să ne dispreţuim unii pe alţii. În lumea asta e loc pentru toţi şi bunul Pământ este destul de bogat ca să-i hrănească pe toţi. Putem trăi liber şi frumos. Dar am pierdut Calea. Lăcomia a otrăvit sufletele oamenilor, a ridicat bariere de ură, ne-a redus la mizerie şi vărsare de sânge. Am dezvoltat viteză dar ne-am închis în noi. Mecanizarea ce poate aduce abundenţă, ne-a adus şi multe lipsuri. Ştiinţa ne-a făcut cinici, şi inteligenta brutali şi răi. Gândim prea mult şi simţim prea puţin.

Avem nevoie să fim umani, mai mult decât avem nevoie de tehnologie. Avem nevoie de bunătate şi de tandreţe, mai mult decât avem nevoie de inteligenţă. Fără aceste calităţi, viaţa va fi violenta şi totul va fi pierdut.
Avionul şi radioul ne-au apropiat. Însăşi natura acestor invenţii este un apel la bunătatea din oameni, o chemare la frăţie universală şi unitate. Chiar acum, vocea mea ajunge la milioane de oameni din întreaga lume, milioane de oameni disperaţi,bărbaţi, femei şi copii, victime ale unui sistem ce-i ţine în teroare şi lipsa libertăţii.doar 14kB și rezolvă sinteza probleme de vorbire multime presupune, care includ (dar, din păcate nu sunt limitate la) costurile per caracter, având a inițializa motor de vorbire după încărcare a paginii, calendarul întârzieri între apeluri API, probleme rata de vorbire, este o mizerie am ales să curețe, astfel încât să nu trebuie să!
  • 2
內文搜尋
X
評分
評分
複製連結
Mobile01提醒您
您目前瀏覽的是行動版網頁
是否切換到電腦版網頁呢?